Жените можат СЕ’

“Lean In Collection” e серија фотографија која содржи над 2 500 фотографии каде што се претставени жените во современиот живот. Ова е проект на...

Неодолив француски музички репертоар

Убавината на Франција, покрај во виното, љубовта, сирењето, сликарството, архитектурата... извира и од прекрасната опуштена мелодија. Ви ја предлaгаме следната плеј-листа за максимално уживање...
video

Среќен св. Валентин | Glen Coco

Луѓето прават луди работи... кога се вљубени! Ова видео на Glen Coco, спој на комедија, анимација и илустрација - ја покажува навиката на вљубените да...

10 љубовни филмови за престојниот викенд

Можете деновиве да чуете различни ставови за денешниот празник. Некои го слават денот на љубовта, некои денот на виното, некои ја комбинираат љубовта со...

Најслатките фотографии за Денот на вљубените

Ова е најслатката фото-серија за Денот на вљубените, мали и големи истовремено. Audrey Vigo и Noah Sutton во улога на момче и девојка, уживаат...

Вљубени обележувалки за книги

Интуитивно, нешто ни говори дека севкупната еуфорија околу дилемата дали да се слави св. Валентин или св. Трифун, не Ви оди во пријатна корист...

Љубовен маникир

Велат „една слика, 1000 зборови“... Ако не сте вешти со зборови, за љубовните вибрации кон саканиот, отсликајте ги на вашите нокти. Сѐ во знакот на...

Срцести плетки за љубовни прегратки

Одберете си срцеста плетка и добијте љубовна прегратка, овој петок (14.февруари), на веселото дружење по повод денот на љубовта и виното од 15 до...

Фото на денот | Најискрена љубов

Доколку мислите дека децата не знаат да сакаат оваа фотографија на Batty Madie ќе го промени Вашето мислење. Љубовта на децата е најискрена, невина...

Животот кој го посакувам | Suzanne Heintz

„Живот кој го посакувам“ е креативна, иронична и смешна серија фотографии на Suzanne Heintz. Таа создава фотографии на кои се наоѓа таа во семејни...

Лекција за стил во 46 м2

,,Душо, студено е надвор!’’ гласи впечатливата порака со која дочекува во ентериерот ова станбено катче, совршено опишувајќи го се ‘ она што може да...

Здрава свест: Избор на бои

„Назад во октомври, мојот седум-годишен син ја скрши раката. Кога докторот го праша каква боја на гипс сака, син ми гордо покажа на пастелно...