Станете дел од нашиот тим

Потребно е да имате

 • Желба за создавање Ваши дела и пишување
 • Познавање англиски и/или друг јазик
 • Основни компјутерски вештини за пишување и пребарување на интернет
 • Креативност, оригиналност и инспирација

Што добивате?

 • Подобрување на Вашите способности и стил на изразување
 • Обука за обработка на фотографии, пишување и објавување на содржини
 • Промоција на Вашиот труд

Вашата задача

 • Објавување на содржини
 • Подготовка на проекти
 • Консултации со главниот уредник
 • Нови идеи кои ќе придонесат подобрување на квалитетот и развојот на Дивиан Артс

Кога ќе се спојат вистинските луѓе квалитетот е неизбежен. Затоа внимателно ги одбираме своите вработени, вработени на кои им е поважен клиентот од се друго, вработени кои сакаат професионален однос и меѓусебно почитување. Резултатот од таквиот однос го чувствуваме сите, затоа што го добиваме најдоброто што може да се создаде.


ИСПРАТЕТЕ ГО ВАШЕТО CV

Станете дел од нашиот тим