Контакт

Divian Arts е интернет магазин во Македонија која ја пренесува уметноста во различни облици на читателите и ја претставува креативната страна на животот. Divian Arts е проект на тим креативци кој сакаат да ја претставуваат креативната страна на животот.

Divian Arts започна со работа во април 2011 година и денес е водечки сајт во Македонија за внатрешно уредување како и меѓу највлијателните портали од областа на модата, книжевноста, културата, дизајнот и секоја од 7-те уметности во Македонија.

“Сајт на Годината 2014” – Втор најпопуларен сајт во Македонија во категоријата “Мода и Убавина”.

“Сајт на Годината 2015” Divian Arts го освои второто место за сајт со најдобар дизајн во Македонија.

Сајт на Годината 2016″ – Втор најпопуларен сајт во Македонија во категоријата “Мода и Убавина”.

Divian Arts за 2017 е прогласен за НАЈПОПУЛАРЕН САЈТ во Македонија во категоријата “Мода и Убавина”.

Нашата последна награда од годишните награди за “Сајт на Годината 2018” е Divian Arts го освои второто место за сајт со најдобар дизајн во Македонија

Телефонски број 070 365 492

contact@divianarts.com

Contact