Šarmantna vila Merilin Monro

Вилата на Мерилин Монро, со 4 спални соби и три купатила, која е позната како нејзин последен дом, се продава…

Šarmantna vila Merilin Monro

Цената на оваа шарматната куќа која е сместена во Лос Ангелес изнесува 6.9 милиони долари, а фактот дека практично е недопрена и се уште поседува многу детали од времето кога во неа живеела Монро (само 4 месеци), допринесува на ексклузивноста.

Šarmantna vila Merilin Monro

Изградена во 1929 година, оваа хациенда во шпански стил, се крие зад високите капии во еден од најпосакуваните делови на Брентвуд, каде што живеат многу славни sвезди.

Šarmantna vila Merilin Monro

Уште еден интересен факт е дека Мерилин оваа вила ја платила само 90.000 долари! Ах…кога цените и денес би биле такви…

Šarmantna vila Merilin MonroŠarmantna vila Merilin MonroŠarmantna vila Merilin MonroŠarmantna vila Merilin MonroŠarmantna vila Merilin MonroŠarmantna vila Merilin MonroŠarmantna vila Merilin MonroŠarmantna vila Merilin Monro

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКолекција на чевли за невести – Stuart Weitzman Bridal!
Следна објаваEdoardo Tresoldi | Архитектонска инсталација на кралскиот настан во Абу Даби
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР