Веќе десет години најомилен дел од јуни се неверојатните попусти во омилениот трговски центар, кои кулминираат со најдобриот ден за попуст во кој продавниците во Скопје Сити Мол работат до полноќ – Late Night Shopping во Скопје Сити Мол. Оваа година за посетителите и љубителите на шопингот подготвивме извонредни попусти, но и одлична забава за вистинско шопинг уживање и доживување.

На 23 јуни вратите на Скопје Сити Мол се отвораат во 10 часот наутро за да ги примат “шопингхоличарите“, но и оние кои го чекаат попустот за да го купат омиленото парче и забавата може да почне. Единствено со Скопје Сити Мол има сѐ што сакате со ексклузивни попусти, па искористете го Late Night Shopping да го купите омиленото парче облека, обувки, асесоари, накит, козметика, подгответе се за плажа со нов костим за капење, нов куфер или купете нешто за домот. Притоа подгответе се за забава посетете го GIN LANE FESTIVAL, сликајте со другарите на нашиот фотобут, уживате во ДиЏеј сетот пред и во внатрешноста на Скопје Сити Мол и се разбира тука е и огненото шоу.

„Остануваме на тоа дека Late Night Shopping приредува целосно уживање и вистинско доживување на сите посетители и вистински рај за сите кои уживаат во попусти, шопинг, но и за сте кои сакаат да се забавуваат – имаме огненно шоу, два Ди Џеја пред и во трговскиот центар, богата музичка програма и сите вкусови на GIN LANE FESTIVAL, и се разбира неверојатни попусти во омилените брендови. Приредуваме вистинско шопинг доживување за нашите посетители, ден и ноќ кои ќе ги паметат не само по добриот шопинг, туку и по извонредната забава и целосното искуство. Ве чекаме на 23 јуни од 10.00 наутро до полноќ.“ – изјави „Овој Late Night Shopping, сакаме да им приредиме целосно уживање и вистинско доживување на сите посетители и вистински рај за сите кои уживаат во попусти, шопинг, но и за сте кои сакаат да се забавуваат – имаме огненно шоу, два Ди Џеја пред и во трговскиот центар, богата музичка програма и сите вкусови на GIN LANE FESTIVAL, и се разбира неверојатни попусти во омилените брендови. Приредуваме вистинско шопинг доживување за нашите посетители, ден и ноќ кои ќе ги паметат не само по добриот шопинг, туку и по извонредната забава и целосното искуство. Ве чекаме на 23 јуни од 10.00 наутро до полноќ.“ – изјави Дамјан Корубин маркетинг менаџерот на Скопје Сити Мол

Видот на попустите и промоциите ги дефинира секој бренд поединечно, попустите се однесуваат за 23 јуни, денот на Late Night Shopping во Скопје Сити Мол, но најголемиот дел од брендовите им нудат можност на оние кои не можат да дојдат тој ден попусти и преку целиот викенд. Следете ги профилите на социјалните мрежи на Скопје Сити Мол за детални информации.

НЕМА КОМЕНТАРИ