🍸Сите попусти на едно место🥂
⭐Oдиме на LATE NIGHT SHOPPING со големи попусти до полнoќ на 23ти јуни (петок). Шопинг дружењето и попустите продолжуваат и на 24ти и 25ти јуни во Skopje City Mall!
Ве очекуваме!

]

 

НЕМА КОМЕНТАРИ