НАЈНОВИ СОДРЖИНИ

0
Интензивната боја на виното, бургунди нијансите и елегантната црна ја сочинуваат страсната палета на бои која ја истакна познатата модна куќа Ralph Lauren во...

0
Домот е просторот од кој црпиме енергија. Преку неколку астролошки насоки, направете го уште поудобен, а во исто време препознајте ги сопствениците на домовите...

0
Создавањето на соодветно катче, каде еден или повеќе тинејџери ќе спијат, учат и поминуваат слободното време, може да се покаже како особено тешка задача...

0
Дали имавме револуција или пуч? Кој пукаше на 21.? Дали пукаше војската или припадниците на Секуритате маскирани во војнички униформи? И најважно од се’,...

0
Светот го растажи веста за смртта на еден од најголемите американски, но и светски модни дизајнери. Оскар де ла Рента беше џентлменот кој облекуваше...

0
Шпанскиот уличен уметник Pejac повторно воодушевува со својата работа. Овојпат тој со своите несекојдневни дела го разубавува Истанбул. Имено во близина на Ускудар тој...

0
Уметникот Airan Kang, кој потенкнува од Северна Кореја, создава неверојатни реплики на книжевни корици кои видно се разликуваат од класичниот изглед на истите. Имено,...

0
Режисер: Столе Попов Продуцент: Данчо Чеврески Монтажа: Атанас Георгиев Сценарио: Горан Стефановски Директор на Фотографија: Апостол Трпески Главни Улоги: Инти Шрај, Мартин Јорданоски, Сашко Коцев, Тони Михајловски, Мики Манојловиќ,...

0
За жените една од најголемите мистерии е функционирањето на умот на посилниот пол. Многу жени се обидуваат да сфатат што се врти во главата...

0
„Се плашам од денот кога технологијата ќе ја потисне човечката интеракција. Тогаш светот ќе има генерација идиоти.“   Алберт Ајнштајн Во последно време се почесто наидуваме...

0
Во поглед на модерните библиотеки, секогаш се трудиме да ги лоцираме и да Ви пренесеме доколку најдете прилика да ги посетите - не се...

0
На само еден ден пред почетокот на десеттото издание, Моден викенд Скопје во соработка со Општина Карпош, на 22 октомври, во 11 часот ќе...