Сакате да бидете во тек со трендовите?
Боб е една од најпопуларните фризури повеќе од една година. Се повеќе жени се одлучуваат да ја скратат косата и да ја носат малку пократка коса како овој многу популарен изглед.

Несомнено, најмодерната фризура за пролетта 2024 година ќе биде таканаречена хидро-боб.

Хидро-боб е всушност боб кој изгледа како да е влажен. Овие влажни изгледи се многу тренди веќе неколку години, па оваа година овие два тренда се споија и моментално тоа е најпопуларната фризура што можете да ја имате.

Дефинитивно најдобриот начин да направите хидро-боб фризур е со помош на маска и масло за коса. На овој начин ќе го постигнете влажниот изглед кој го бара хидробоб, а воедно ќе ја нахраните и негувате косата.

НЕМА КОМЕНТАРИ