Драги претставници на посилниот пол, откако Ве советувавме да ја сакате Вашата поубава половина и подоцна, ако веќе не ја сакате – да не ја заборавите; застануваме на ставот дека да се направи жената среќна и не е толку тешко, треба да само да бидете секогаш тука за неа и да и бидете:

1. пријател
2. придружник
3. љубовник
4. брат
5. татко
6. господар
7. готвач
8. електричар
9. водоводџија
10. механичар
11. столар
12. декоратер
13. стилист
14. секс – експерт
15. гинеколог
16. психолог
17. убивач на штетници
18. психијатар
19. исцелител
20. добар слушател
21. организатор
22. добар сопруг
23. педантен
24. симпатичен
25. атлетски граден
26. топол
27. внимателен
28. галантен
29. интелигентен
30. хумористичен
31. креативен
32. нежен
33. силен
34. разбирлив
35. толерантен
36. разумнен
37. амбициозен
38. способен
39. храбар
40. одлучен
41. искрен
42. сигурен
43. страствен

Никако не заборавајте да:
44. и давате комплименти редовно
45. одите на шопинг со неа
46. бидете искрен (да го кажувате она што сака да го слушне)
47. да бидете многу богат
48. не ја нервирате
49. не погледнувате во други девојки

Истовремено, мора да:
50. и посветувате многу внимание
51. и дадете многу време, особено време за себе
52. и дадете многу простор, никогаш да се грижите за тоа каде таа оди

Најважно:
53. никогаш не заборавајте: родендени, годишнини, Свети Валентин и други датуми важни за неа!!!

man and woman faces vector profiles

За да не ги изоставиме и претставничките на понежниот пол, Ви нудиме и листа на тоа што е потребно за еден маж да биде среќен. Се согласивме дека треба да го сакате, но, и да не го заборавите. Дами, се што треба да направите е:

1. да го нахраните
2. да ги делите ноќите со него
3. да не го вознемирувате
4. да не го проверувате неговиот телефон
5. да не ги преиспитувате неговите постапки

За крај, што е потешко?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваThe Wild One | Кејт Мос за Matchless
Следна објаваИзобличени писатели | Феликс Тополски
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР