“Popeye The Foodie Dog”

Ова е првиот кучешки експерт во кулинарната блогосфера. На  почетокот било гладно кутре оставено на улица во Лос Анџелес. Човекот што го прифатил кучето, забележал дека кучето многу културно се однесува на масата и дека сака да позира за време на фотографирењето.

Набргу по основањето на Instagram, тој стана вистинска ѕвезда на социјалните мрежи. Сега добива покани од најатрактивните ресторани во САД и тестира нови кулинарски трендови.

Попај, промовира најквалитетни јадења и места каде што можете да јадете со вашето домашно милениче!

Popeye The Foodie - pas kulinarski bloger osvaja InstagramPopeye The Foodie - pas kulinarski bloger osvaja InstagramPopeye The Foodie - pas kulinarski bloger osvaja InstagramPopeye The Foodie - pas kulinarski bloger osvaja InstagramPopeye The Foodie - pas kulinarski bloger osvaja Instagram

Popeye The Foodie - pas kulinarski bloger osvaja Instagram

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОва се 6 најголеми заблуди за губење на килограми!
Следна објаваЕсенска колекција на Zara
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР