Овој апартман е неверојатно женствен, перфектно ја комбинира елеганцијата, луксузот, модерниот и еклектичниот стил. Се наоѓа во Далас и дело е на креативниот тим Laura Lee Clark Interior Design.

Станот и припаѓа на жена со извонредно око за дизајн на интериери, која сакала станот да ја рефлектира нејзината живописна, слатка и искрена личност.

Дизајнерскиот тим и ги исполнил желбите, така што комбинирале повеќе нијанси на розевата боја со ексклузивен мебел. Така на пример во трпезаријата се наоѓа луксузен елемент, заводливиот Koket „Nymph“ лустер.

feminine-modern-apartment-3 (1)

modern-apartment-17 modern-apartment-22 modern-apartment-25 modern-apartment-28 modern-apartment-41 modern-apartment-72-1design-modern-apartment (1)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБудилник, звучник и светло – Yantouch Diamond Bluetooth!
Следна објаваНајдобрите креации на Golden Globes 2016!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ