Фото на денот | Од врвот до дното

Нашиот денешен избор за Фото на денот е фотографија на Mete Baskocak, фотографија на која истовремено е претставен луксуз и гламур, придружен со сиромаштија...

Фото на денот | Принцеза на есента

Бајка претставена на фотографија дело на Svetlana Belyaeva, во која главна улога има принцезата на есента. Уникатна композиција, која асоцира на свет од нашата...

Фото на денот | Поле со лаванда

„Холандија не е само земја на ветерниците и лалињата, туку и на многу други убавини за кои вреди да се посети“, вели авторот на...

Фото на денот | Manon Esnouf

Денешниот избор за „Фото на денот“ е од Manon Esnouf, фотограф од Тајланд. Фотографијата потсетува на еден реален микс меѓу современото брзо општество и мирната...

Фото на денот | Огледало на природата

Фотографија на Svаn Muller направена во Швајцарија. Планинска убавина, езеро и отсликување на еден планински врв. Се надеваме дека ќе се согласите со нас:...

Фото на денот | Четири генерации

Семејството е најголемото богатство во светот! Фотографијата - креативна, идејата - оригинална, авторот - непознат... Време е и Вие да направите ваква фотографија со Вашите...

Фото на денот | Daddy’s little girl

Дали некогаш сте се запрашале што значи да се биде „Daddy's little girl“? Одговорот на овој феномен лежи во постоењето на типот на ќерка, која...

Фото на денот | Анархија во Париз

Малку хумор за викендов не е на одмет. Дефинитивно нетипизирана претстава за Париз. Дали е тоа нова француска револуција во прашање? Фотографирана намерно, или не,...

Фото на денот | Временска релативност

Прекрасна фотографија на Peter Kemp со интересна претстава на времето. Времето е релативно за секој во различен момент; понекогаш и една минута ни изгледа...

Фото на денот | Маж во улога на жена

Лесно е да се биде жена? Погледнете ја фотографијата на Patrizia Burra, на која иронично е претставен маж во улога на жена. Мажот во...

Фото на денот | Мајчинска прегратка

Фотографија на Graham McGeorge, која нуди прекрасен и емотивен приказ на мајчината љубов, која е неизмерна и бесконечна, без разлика дали станува збор за...

Фото на денот | Морски круг

„Еден од омилените погледи... Мирно море и едреник. Магично секојдневие на бродскиот живот...“ Повторно за фото на денот се најде Ваша фотографија, дело на креативноста...