Наш избор за Фото на денот – фотографија на Еli Supriyatno. Прекрасна претстава на бесконечност, вечност, со доза на мистичност. Магла, како нешто недовршено и со еден човек на велосипед. Што мислите?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЖивотот е убав | Ben Brand
Следна објаваMessi, Neymar, Ronaldo | Бразил 2014
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ