Денешниот избор за Фото на денот е фотографија на RK на која е претставена девојка во можеби еден од најурбаните градови во светот, Токио. Совршен спој на традиционалните елементи и класичната јапонска естетика. Фотографијата го прикажува животот на просечната индивидуа, сосема надвор од концептот кој е олицетворение на туристичките реклами.

Дали Ви се допаѓа нашиот избор за Фото на денот?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваТри вежби за идеална фигура!
Следна објаваМесец во вашиот ентериер!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР