За денешната фотографија на денот избравме една од серијалот „Bruxelles La Belle“ на Mathias Mattéo. Брисел претставен единствено од моќта на природната светлина оставајќи белег на супериорност над останатите урбани фотографии.

Како Ви се допаѓа нашиот избор?

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР