Marc Tran не води на патување низ светската архитектура но во црно-бело издание. Од италијанските стари градби, преку француски современи згради па се до катедралите на Кембриџ. Приближувајќи ги архитектурата и поезијата на просторот, Марк успеа да ги нагласи и најситните детали кои ги прават фотографиите вистински репрезенти на воодушевувачката архитектура.

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајдобри мантили за оваа есен!
Следна објаваФото на денот | Брисел е убав
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР