Во животот суштинските работи најчесто доаѓаат во видлива и опиплива форма за која не сте обврзани да платите – се што треба е да се посветите и да ја подарите сета љубов која ја будат во Вас на еден безусловен и искрен начин, кој ќе Ви биде вратен двојно. Да се има дете и да се има милениче означува комплетност на домот. Колку и да внесувате иновации, технологии, стил или трендови – таа нежива природа никогаш не ќе Ви пружи топла прегратка по напорниот ден…

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФилм: Добриот доктор
Следна објаваИгра на кубизмот
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР