Ентериер кој делува моќно поради испрекршените линии кои го обликуваат просторот. Во игра се две бои кои се доволни поради силното дејство на дизајнот инспириран од кубизмот. Највпечатлива е кујната во која секој елемент е уникатен и асоцира на место за забава кое ќе ја поттикне креативноста во готвењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР