Приказна која остава без зборови

Момче кое е оставено само на себе целиот свој живот,преживува сам без никаква помош борејки се со сите тешкотии што животот му ги "подарил".Тој...

Назад кон самотијата

Последниот бакнеж, последниот состанок, последниот поглед во очите на вашата љубов.

Heineken | Пиво за вистински мажи

Реклама на Heineken во која мажите едноставно "пискаат" од радост. Погледнете :)