Anđelina Džoli u potrazi za novim domom

Познатата холивудската актерка е заинтересирана за легендраната вила на Cecil B. DeMille … Постојат регуларни холидудски ѕвезди, а постојат и диви како Ангелина Џоли, со која ретко кој може да се мери. По стресниот разводот со Бред Пит, кој го имаше во декември, познатата актерка одлучи да за себе побара ново место за живот  и оттогаш посети неколку луксузни локации.

Неодамна таа ја посети познатата вила на Cecil B. DeMille, за која силно се заинтересира. Прекрасната вила е наречена по истоимениот режисер. Вилата е проценета на 24.95 милиони долари, што нам ни претставува неверојатна цена, но глумицата е сигурна дека може самата да ја покрие оваа сметка.

Бидејќи Ангелина, најверојатно, ќе се пресели во оваа вила со своите шест деца, да претпоставиме дека 6-те спални соби звучат многу примамливо и дека тоа е причината зошто таа е заинтересирана за купување на овој комплекс.

Anđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domomAnđelina Džoli u potrazi za novim domom

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗа модерни невести – венчаници од Carolina Herrera!
Следна објаваКолекцијата Louis Vuitton cruise 2018 инспирирана од Јапонија!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР