Фото на денот | Ѕвезди

На прв поглед оваа фотографија изгледа како да е користена компјутерска графика или ко да има некоја неисправност со камерата, но всушност е производ...

Фото на денот | Поглед надолу

„Гордиот човек секогаш од високо ги гледа другите луѓе и предметите; и, секако, се' додека го држите својот поглед надолу, никогаш нема да ги...

Фото на денот | Пад

Прекрасна фотографија на Jim Davenport на која е прикажана млада жена која со сите сили се обидува да се задржи на коњот и да...

Фото на денот | Морски круг

„Еден од омилените погледи... Мирно море и едреник. Магично секојдневие на бродскиот живот...“ Повторно за фото на денот се најде Ваша фотографија, дело на креативноста...

Фото на денот | Клуч

Фотографија на Saket Bajaj, фотограф кој верува дека најубавите фотографии се раѓаат од малите секојдневни работи, како во случајов; клуч со приврзок.

Фото на денот | Поврзаност меѓу татко и ќерка

Фотографија на Anil Kumar, фотографирана во Индија. Црно - бела фотографија која можеби не Ви овозможува да ги видите сите детали, но го доловува...

Фото на денот | Буда во сенка

Статуи на Буда, Јужна Кореја - светлина и игра на сенки каде статуите се поставени во редица, стационирани во храм кој се наоѓа во...

Фото на денот | Невреме

Прекрасна фотографија која го прикажува невремето како пречките во животот, а насмевките на нивните лица - љубовта која може да победи се. Фотографот Адриан Сомелинг...

Фото на денот | Приказна на времето

Приказна на времето претставена преку фотографија на Qui Jun. Стар човек во количка се сеќава на своите денови од младоста, на сите етапи од...

Фото на денот | Lab rat

Фотографија, дел од проектот на младиот фотограф Виктор Наумовски наречен Lab Rat. Очила, дизајн на Александра Митковска, модел Елена Трајановска од Моделс Ин, шминка...

Фото на денот | Големи и мали проблеми

Композициски спој на моден ефект и филозофско прашање преку разноликоста на животинскиот свет со крила, со наслов „Големи и мали проблеми“ е дело на...

Фото на денот | Престанете да се карате

Поради проблеми во бракот, разводот на родителите и нивните кавги, децата се изложени на психички стресови. Фотографијата е дело на Адриан Сомелинг кој инспирацијата...