Фотографија на Saket Bajaj, фотограф кој верува дека најубавите фотографии се раѓаат од малите секојдневни работи, како во случајов; клуч со приврзок.

СПОДЕЛИ
Претходна објава15 работи од кои треба да се откажете
Следна објаваМеѓународен ден на детската литература
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР