„Бев ангажиран од страна на прес-агентот на Dick Clark  да ги покривам американските музички награди  речиси цела деценија. Во 1980 година, направив добра фотографија од Мадона, која тогаш беше штотуку родена ѕвезда на американското музичко небо. На ваквите настани постои мал простор за креативност, но мислам дека направив прекрасна фотографија.“

Brad Elterman

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Поинакви дрвени закачалки
Следна објаваThe Free Little Library | Проект во Њујорк
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР