Никогаш доста од место за закачување на палта, капи и ташни, зар не? Токму затоа нашиот денешен проект се однесува на создавање нов простор за Вашите работи од дрвени закачалки.

19

Потребно:

  • дрвена подлога;
  • дрвени закачалки;
  • машина за сечење;
  • бурмашина;
  • перманентен маркер (опционално).

Соберете ги дрвените закачалки на кои можете да испишете нешто па Ваша желба со маркерот.

21

Исечете ги закачалките како на сликата. Потоа направете дупки на дрвената подлога.

22

Закачете ги исечените закачалки, потоа пронајдете соодветно место во Вашиот дом.

23

И за миг Вашиот проект е готов.

24

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПресоздавање иконски моменти
Следна објаваФото на денот | Мадона во 1980-та
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР