На прв поглед оваа фотографија изгледа како да е користена компјутерска графика или ко да има некоја неисправност со камерата, но всушност е производ на 15 часовно снимање на ѕвездите на австралиското небо, од страна на фотографот Lincoln Harrison. Уште еден доказ дека трпението некогаш навистина се исплати.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМодна честитка | Ирина Тошева
Следна објаваКолекција накит од Brian Atwood
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР