Прекрасна фотографија која го прикажува невремето како пречките во животот, а насмевките на нивните лица – љубовта која може да победи се. Фотографот Адриан Сомелинг успева во исто време да ужива во своето хоби-фотографијата и да се забавува со својот син.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР