13131

„Еден од омилените погледи… Мирно море и едреник. Магично секојдневие на бродскиот живот…“

Повторно за фото на денот се најде Ваша фотографија, дело на креативноста и умешноста на Анита Палческа. Продолжете да бидете креативни и испраќајте ни ги Вашите фотографии, Вашиот DA е тука за да ја поддржи и поттикне Вашата креативност.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБиблиотека на отворено | Ikea, Сиднеј
Следна објаваТато, ти си мојот омилен суперхерој
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР