Прекрасна анимирана љубовна приказна за еден млад човек кој живее внатре во билборд. Тој ја има контролата над сите билборди и е задолжен за нивно ажурирање. Се вљубува во девојка која живее покрај автопатот и прва идеја што му паѓа на ум, е да ја искаже својата љубов преку рекламирањето. За жал годините минуваа, а тој не ја менува првата идеја иако е неуспешна. Остарува сам без да ја доживее љубовта. Разочаран од рекламирањето и неговите ефекти тој ја го урива својот „дом“, што му помага конечно да се најде лице во лице со саканата и да ги изговори фамозните два збора „Те сакам“. Не заборавајте, времето минува, директно кажете што чувствувате.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПознати личности со тетоважи
Следна објаваЗа луѓето
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР