Студент по анимација во Националната школа за декоративни уметности во Париз, го создаде проектот „Ocean Blues“. Роман Гранџер користејќи глина го претстави морското дно на свој индивидуален начин, комбинирајќи музика, обрасци и бои. 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваТоп 3 #DivianArts инстаграм фотографии за оваа недела!
Следна објаваМонохроматска куќа во Њујорк!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР