Луѓето ќе го дадат своето срце и тоа ќе се скрши.
Луѓето ќе го дадат своето тело и тоа ќе се искористи.
Луѓето ќе ја дадат својата душа и таа ќе се извалка.
Луѓето ќе ги дадат своите животи и нивните спомени ќе заминат заедно со нив.
Луѓето ќе дадат љубов, а ќе добијат болка.
Луѓето ќе бидат игнорирани, но сепак ќе продолжат да љубат.
Луѓето ќе бидат искористени, но никогаш нема да го обвинат својот искористувач.
Луѓето се оштетувааат помеѓу себе и почнуваат да се сакаат меѓусебно поради тоа.
Луѓето се менуваат, но тоа не означува прогрес.
Луѓето се повредуваат и сочувствуваат.
Луѓето се чудни… но затоа и се единствени, способни да љубат, рехабилитираат и спасат!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЉубов во времето на рекламирање
Следна објаваФилмски инспиративни говори (2 дел)
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ