Eric Lacan, познат како Monsieur Qui е докажан уличен уметник препознатлив по неговите црно – бели дела кои ги красат улиците на Париз, Марсеј и Лондон. Направени од акрил и спреј бои, тие го привлекуваат вниманието на секој минувач. Може да се забележи дека жената се јавува во секое негово дело, без разлика на кој начин е претставена. Прекрасно.

1

2

3

4

6

7

8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваZooZoo светот на Vodafone
Следна објаваСоздадена да биде уништена | The Doberman Variations
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР