Уште во 2011та година, започна проектот на Michael Pecirno каде што 30тина пораки беа испишани низ билбордите и прикачени на уличните светилки и знаците за паркинг низ Чикаго. По позитивните реакции беа прикачени уште дополнителни стотина пораки како привремена замена на рекламните билборди во Чикаго, Батон Руж и Сан Бернадино. Пораки за секого, за поубав ден. Еве дел од нив.

1

2

3

4

8

9

10

11

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНова перспектива за мајки
Следна објаваСказна во јужна Франција | Chateau Les Carrasses
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР