Постои голем притисок во улогата на родителот: секој еден од нив сака да ги воспита своите деца на вистински начин, со вистински вредности и правила – но реално, не постои универзален прирачник за секоја од ситуациите во кои ќе се затекнат со сопствените деца и околности. Уште пореално, родителите и децата се обврзани да прават доста грешки додека трае самиот процес, за да обете страни ги научат лекциите. За повеќе од нас, ние самите сме свој најголем критичар. Но, што мислат луѓето кои Ви значат најмногу на светот? Како Вашите деца Ве гледаат? Ова видео ја прикажува истата приказна од две перспективи…

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКреативно решение за мал простор
Следна објаваПораки за секого!
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР