Сакате цвеќиња? Денес, Ви претставуваме Инстант Направи сам проект за да го разубавите Вашиот двор. Брзо, едноставно ќе добиете место за повеќе цвеќиња и истовремено ќе го му дадете живост на Вашиот двор. Овој проект може да Ви послужи и да обележите некоја патека.

11

Потребно:

  • бетонски блокови;
  • земја за цвеќиња;
  • цвеќиња.

Наместете ги бетонските блокови на соодветно место во Вашиот двор.

12

Ставете земја и посадете ги цвеќињата. И за миг Вашиот проект е готов!

13

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФикција и реалност | Victoria Audouard
Следна објаваЛетна куќа во морски стил
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР