Едноставен проект кој може да разубави некој заборавен агол во вашата соба за малку време и минимална сума.

Потребни ви се:
-гранка
-рибарски конец
-украсна хартија
-линијар
-ножици
-игла

6

Најпрвин исечете ги квадратите од украсната хартија во саканата големина. Може да направите помали и поголеми.

34

Превиткајте ги за да добиете триаголници, но претходно означете ја средината, каде што би се протнал конецот.

7

„Нанижете“ ги и закачете на саканото место во домот. Та дааам :)

СПОДЕЛИ
Претходна објава„Пишувај на небото“ | Lisa Rienermann
Следна објаваДевствено сино – Трејси Шевалие
Вљубеник во уметноста и дизајнот, пружа несекојдневна и ретка презентација на истите. Носител на особена артистичка визија поткрепена со последните модни случувања, својата визуелна меморија успешно ја инкорпорира во светот на заборавените уметнички вредности. Подржувач и промотор на хуманоста, вешто ја унапредува како креативната, така и хуманата страна на животот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР