Секој пад е пат кон подемот… покрај многуте примери што значи да се биде херој, како да се добие најмотивациски приод за вистинската суштина на живеењето, наидовме на ова интересно видео со цитати на Lily Tomlin, George Eliot, Frank A. Clark, Betty Smith, Robert Frost и William Whewell. Моќна минута од која зрачи мотивација.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПрва помош при скршено срце
Следна објаваГосподарката на зачините – Читра Б. Дивакаруни
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР