• „Дали знаете дека љубовта боли? Дека Вашето срце може да биде повредено? Секако тоа може да се случи било кога и затоа треба да се биде подготвен.“

Melanie Chernock создава пакет за прва помош при скршено срце. Овој пакет се состои од најосновните продукти кои Ви се потребни кога Вашата врска ќе заврши. Миризлива свеќа, купка, водка, марамици, CD со добра музика, чоколада и многу шеќер кој ќе ја „убие“ болката. Погледнете го видеото и фотографиите што следат, дали би додале нешто во овој пакет?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНаправи сам | Стилизирани клучеви
Следна објаваМотивирајте се во 60 секунди
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР