Интелектуалци, актери, спортисти… сите бранши на јавниот живот се мета на дисбаланс, разочарувања и отсуство на мотивација при првиот зрак на неуспех. Но, не и за овие лица; Antoine de St Exupéry, Churchill, The Pursuit of Happiness, The All Blacks, Muhammad Ali, Will Smith, J.K Rowling, Denzel Washington, Arnold Schwarzenegger, Rocky Balboa, Al Pacino, Abraham Lincoln, Albert Einstein. Видео на Timeo-Performance каде никој не може да Ви каже дека не можете да го направите нештото. Луѓето ќе се обидат да Ве сопрат, затоа што и самите не можат да го постигнат она што Вие сте наумиле да го постигнете. Ако мислите дека можете, или ако мислите дека не можете – имате право во двата случаеви. Не е важно колку силно ќе удрите или колку силно ќе треснете од земја. Важно е да не се откажете!

Ако сакате нешто, станете и постигнете го тоа!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКокетен и шик стан [48 м2]
Следна објаваФото на денот | Големи и мали проблеми
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР