Dihzahyners е тим на уметници кои се стремат да го разубават Бејрут преку вметнување малку боја и живост, поточно Paint Up. Тие велат: „Сфативме дека би можеле да додадеме енергија и живот на нашиот град со едноставна игра со боја на одредени локации.“ Тимот креативно преобразува бетонски скали со различни геометриски шеми и енергични бои.

1

2

3

4

Со ентузијазам, десетици конзерви боја и многу посветеност, се е готово за миг. Можеби за нас ова е малку повеќе боја на едно место, ама мора да признаеме дека таму изгледа одлично.

5

6

7

8

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПриватна библиотека | Библио-куќа
Следна објаваФото на денот | Најнови информации
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР