Сите си ги сакаме нашите баби; тие го прават највкусното јадење на светот, но факт е дека годините си го прават своето. Вишокот на слободно време резултира нашите сакани баби да станат медиум за собирање и пренесување информации. Фотографијата на Andrei Baciu потсетува токму на тоа. Мора да признаеме дека оваа фотографија изгледа како да е направена токму во нашето маало, зар не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСкали во Бејрут | Dihzahyners
Следна објаваНајдобрите реклами за кафе
Членот на креативното семејство кој ја перцепира уметноста како експресионистичка и прогресивна категорија. Со фотографска меморија и селективно избирање и величање на големите уметници, успешно ја промовира креативната страна на животот. Како застапник на уметничките вредности во разнообразност, вистинското креативно освежување и инспирација го бара во историски маркантните показатели на уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР