Неверојатно предавање оддржано од Алан Вотс, британски филозоф и писател. Тој напиша повеќе од 25 книги и бројни статии за теми слични на оваа, вистинската природа на реалноста, повисока свест, смислата на животот. Доколку Ви се допадне ова видео, погледнете што би се случило со светот ако парите не беа важни? Додека овој говор, со директно прашање кои сте Вие, во суштина – сакале или не, ќе остави трага во Вас.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР