Две птици  полетуваат  од цртежот на едно мало девојче и не носат низ животот за кој таа сонува. Живот исполнет со среќа, радост  и вечна љубов.  Погледнете го видеото, ставете ги детските очила и сонувајте.  Детските желби секогаш се исполнуваат, зарем не?

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУсни инспирирани од суперхерои
Следна објаваНаправи сам | 4 шноли
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР