Потребно е само да набавите материјал во било која боја, да ја вклучите машината за шиење и да ги следите упатствата. Откако ќе завршете со шиењето ќе добиете еден фустан чиј облик ќе можете иновативно и лесно  да го менувате, па на тој начин ќе се почестите со нов фустан, секој ден.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЏиновски монопол | Чикаго
Следна објаваНаправи сам | Angry Birds на вашите нокти
Афирмацијата на уметничките вредности обелоденети преку седмата уметност е нејзин печат врз креативната страна на животот. Во чекор со последните ажурирања од својата област, внимателно ја унапредува уметноста. Суптилното комуницирање преку музиката и користењето на мултимедијалниот приказ на уметноста ја прават непоправлив оптимист и трагач кон суперлативот од светски убавини.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР