Студио BORED ги трансформира улиците низ Чикаго во облик на џиновски монопол, оживувајќи ја безвременската игра на сите времиња во едно турбо секојдневие. Инкорпорирањето на овој сегмент од детството, безгрижноста и забавата низ забрзаните улици претставува револуционерен подвиг кој иницира насмевка и чувство на опуштеност на секој оној кој минува (или купува улици) низ Чикаго. Безразлика дали ќе успеете да стапнете на Изненадување или Шанса, забавата е загарантирана. Внимание, неколку погрешни чекори и може да завршите на полето Затвор… коцките се фрлени!

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСе што поседувам | Шана Квист
Следна објаваНаправи сам | Фустан со дваесет „лица“
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР