Погледнете го ова интересно видео направено од страна на студентите од колеџот за видео продукција во Америка. Видеото ја отсликува историјата на човекот, од почетокот до сега.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР