Визии на апокалипсата со потпис на Стив Мекги, канадски илустратор од Џорџ Браун Колеџ, Торонто – неговата работа како одраз на интерес каде човечките суштества имаат мала или никаква контрола, каде се чекори низ животот со чувство на непобедливост додека во реалноста се случува токму спротивнотото. Во време на големи катастрофи, луѓето имаат тенденција да направат ре-старт, да се шокираат во сопственото постоење и да продолжат напред. Ова е неговото видување на крајот на светот и последиците.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНашата приказна во 2 минути
Следна објаваMissoni и Converse патики
Задолжена за најблагорoдната навика, наклонетоста кон книги. Стои на ставот дека умереноста е универзален клуч, нејзината перфекционираност јасно ги селектира информациите со кои врши промоција на книжевната уметност. Живеејќи неколку животи паралелно - како читател и автор, приврзаничка е на ендемичниот вид на автори, модерен конзервативец кога се во прашање вредностите на животот, а истовремено, вечна вљубеничка во убавото.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР