Белгискиот фотограф Kurt Stallaert изработи проект во кој сите личности ги прикажа како бодибилдери. Сите фотографии се перфектни монтажи кои ќе Ве остават без здив. Погледнете како Kurt го замислува светот на бодибилдерите.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР