Одличен начин за да ги ставите во ред венчињата но и да добиете интересна декорација. Што Ви е потребно?

1.Една ролна хартија
2.Декоративно платно
3.Лепак или хефталици

Постапката е едноставна: Обмотајте ја хартијата со платно и прицврстете ја на неа. За подобар изглед, на крајот од ролната може да ставите машна, цвет или друга декорација.

Опција: наместо ролна може да употребите долга лименка.

Додадете ленти и Вашите венчиња може да го красат ѕидот.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР