Уште една галерија на брилијантни улични дела, ширум светот. Некои од нив се изработени од звучни имиња и веќе популарни уметници, а некои се дела на сосема анонимни, креативни поединци кои во обична пукнатина на ѕид или парче трева на улица, гледаат ремек дело. Нека ова биде инспирација за сите оние кои ја сакаат уличната уметност и графитите. Земете ги четките, боите, спрејот и ајде на работа…. и   внимавајте каде шарате!

А вие останатите уживајте во овие фотогрaфии.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРустично и модерно
Следна објаваНакит со лик на познатите
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР