Дизајнерскиот пар Kizda и Jeremy од Париз, познати по брендираниот накит “We Are“, повторно изненадија, креирајќи го сетот уникатен накит со ликови на познатите.

Нивниот накит се сосотои од синџирче за околу врат на кое е обесена сребрена плочка со ликовите на некои од највлијателните луѓе од светот на модата и музиката.

Меѓу нив лесно ќе ги препознаете Terry Richardson, Marilyn Monroe, Grace Jones, Lady Gaga, Michael Jackson и Karl Lagerfeld.

Па, кој е вашиот идол кој со гордост би го носеле на вратот?

Karl Lagerfeld

Lady Gaga

Marilyn Monroe

Terry Richardson

Grace Jones

Michael Jackson

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБетонско шарено платно
Следна објаваВистинската куќа на Каменковци
Пишувајќи за уметноста, успешно се грижи за шарената страна на животот, за категоријата која ја истакнува величината на вистинската страст и го бои светот. Ставовите и принципите ги креира како резултат на вечната битка помеѓу традиционалното воспитување и либералната наклонетост кон новото време.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР